About Us

My photo
Assalamualaikum & Salam 1Malaysia. Kami adalah satu pasangan jurufoto bebas yang bergerak atas nama Coupleizz Freelance Photographer yang baru ditubuhkan pada awal tahun 2011 dan memulakan tugas pertama pada bulan Mac 2011. Pada hujung bulan Mac 2011, photoblog kami ini telah dibina dengan tujuan mempromosikan hasil kerja kami serta koleksi gambar yang kami ambil sama ada ketika kerja atau pun suka-suka. Buat masa ini, setiap pelanggan kami berpuas hati dengan kerja yang kami lakukan dan jika anda berminat dengan kami, segeralah menghubungi kami.

Friday, 18 March 2011

..::ragam di rumah kak shela::..

Assalamualaikum & Salam 1Malaysia.

okay.kali ni kami nak share pula foto-foto kami semasa majlis wedding abang sabry dan kak shela kat pasir puteh. selain kami berdua, kak wa dan adik pujah (kakak dan adik yuyue a.k.a. bakal adik beradik ipar ijat..hahaha..) juga mengikuti kami ke majlis tersebut. diorang menemani kami dari awal sampai selesai kerja kami. kesian kami tengok dorang. muka bosan sorang-sorang. haha. papepun kami ucapkan jutaan terima kasih kerana menemani kami seharian suntuk. 

so, untuk mengingati jasa-jasa korang kami upload dan share jugak gambar-gambar korang neh. semoga terhibur dengan gambar sendiri. huhu.

adik pujah dengan lidahnya yang unik.

 ijat dan ???


kak wa..


peneman kami berdua..huhu

kak wa dan yuyue..


yuyue dengan gaya mengalahkan pengantin..


kak wa dan yuyue lagi..


yuyue dengan gaya tersendiri..

adik pujah dan kak wa bergaya di depan cermin..


ha..tadi kita da tengok pujah dengan keunikan beliau, sekarang kak wa pulak menonjolkan keunikan beliau..hik3

stakat ni je. ada banyak lagi tapi malas nak upload, penat nunggu. huhu. so cukup la ni. sekian, adios amigos!

..::nukilan mohdizzatfirdausmohdzaid::..


No comments:

Post a Comment