About Us

My photo
Assalamualaikum & Salam 1Malaysia. Kami adalah satu pasangan jurufoto bebas yang bergerak atas nama Coupleizz Freelance Photographer yang baru ditubuhkan pada awal tahun 2011 dan memulakan tugas pertama pada bulan Mac 2011. Pada hujung bulan Mac 2011, photoblog kami ini telah dibina dengan tujuan mempromosikan hasil kerja kami serta koleksi gambar yang kami ambil sama ada ketika kerja atau pun suka-suka. Buat masa ini, setiap pelanggan kami berpuas hati dengan kerja yang kami lakukan dan jika anda berminat dengan kami, segeralah menghubungi kami.

Saturday, 27 August 2011

..:: our next jobz (raya jobz) ::..

Assalamualaikum & Salam 1Malaysia.


pada hari raya nanti kami telah mendapat dua tempahan untuk majlis perkahwinan yang keduanya bakal berlangsung di kelantan. nampaknya ijat lebih banyak beraya di kelantan la berbanding di terengganu. huhu.


maklis pertama adalah majlis perkahwinan abg wan ahmad sazuan akan berlangsung di kg. tualang, selising, pasir puteh pada 1 september ini.


majlis kedua pula adalah majlis perkahwinan kak fathiyah yang berlangsung di kg. jias, jalan pasir pekan, pasir mas pada 3 september ini. sekian saje entry kali ni, adios amigos.

..:: nukilan mohdizzatfirdausmohdzaid ::..

No comments:

Post a Comment